Klusbedrijf Zoetermeer - mwalthaus

Ga naar de inhoud

Klusbedrijf Zoetermeer

Eenverbouwing.nl
Kwaliteit staat voorop bij Eenverbouwing Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze sinds 1999 zijn daarvoor het beste bewijs. Eenverbouwing is actief op het gebied van Onderhoud, Verbouw, Renovatie, Schilderwerk, Loodgieterwerk, Timmerwerk, Stukadoorswerk, spackspuitwerk Grote en Kleine dienstverlening aan woningen en bedrijfspanden.

Meer weten.
Wij vertellen u graag meer over onze diensten, onze aanpak en de wijze waarop we samen tot een succesvolle langetermijnrelatie kunnen komen. Neem contact op voor een vrijblijvend advies. Doe dit door middel van een telefoontje of een email. Voor het maken van een afspraak. Om meer inzicht te krijgen in uw wensen, met als resultaat het ontvangen van een duidelijke offerte. Wij maken graag een afspraak met u.

 
Bekijk onze diverse projecten en raak overtuigd van ons vakmanschap.
 
spackmachine walthaus
Uw wanden en plafond laten spackspuiten, dan bent u bij Eenverbouwing.nl aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring van 20 jaar op het gebied van spackspuitwerk. Bij nieuwbouw werken wij al vanaf €6.50 > €12.50 per m²
renovlies behang eenverbouwing.nl
Op zoek naar renovliesbehang van de beste kwaliteit voor een mooie prijs Profiteer van onze tijdelijke aanbieding. U betaalt voor het plakken en sausen slechts €14.50 per m². Inclusief materialen.
Nieuwe tegels in de badkamer, wc, keuken, wanden of vloeren  maken al een enorm verschil! Laat uw project onder handen nemen door ons. Ook voor het bijkomende werkzamheden.
Of het nu gaat om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk een goed aangebrachte  verflaag verfraaid niet alleen maar beschermd bovendien uw woning/bedrijfspand  goed.

Een nieuwe vloer maar nog geen legger? Wij komen de vloer graag voor u leggen. Wij hebben ervaring in het leggen van alle soorten vloeren en hebben al menig ruimtes mogen voorzien van een strak afgewerkte vloer. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en garantie.
Klusbedrijf
Zuid-Holland Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.
© 2021 Eenverbouwing.nl
Eenverbouwing.nl
Goereesestraat 31
2583NL den Haag
0625090060
BTW NL003678843B78
KvK 82406529
Terug naar de inhoud